Ditt parti för en bättre kommun!

Logo-rund_lila-som-knapp-lutar-höger

Följ oss!

Följ oss på vår hemsida. Läs våra artiklar, politik och bloggar. Kontakta oss om du har frågor eller synpunkter, välkommen! 

Vi finns även på facebook och twitter. Klicka på ikonerna nedan.

facebook twitter

kontaktikon

Kontakt

Kontakta oss om du har frågor eller kommentarer och berätta gärna om dina synpunkter på politiken i Vänersborgs kommun. Vi är intresserade av dina åsikter. 

Partikansliet 

Tel: 0768- 14 40 81
E-post: kansliet@valfardspartiet.se


Plusgiro 44 19 42 -0 
Bankgiro 5802-8705


Morgan Larsson 
Ordförande 
Tel: 0728-01 07 14


 

 

 

Välkommen till Välfärdspartiet!

Klicka på flikarna och läs om oss.

På fliken 'Vår politik', kan du läsa många artiklar som visar vår politik och samhällssyn

Läs 'Om Välfärdspartiet' och bloggar på fliken 'Länkar'.

 

 

 

Var med och stöd detta upprop!

Välfärdspartiet stöder Malin Johanssons upprop mot den dåliga psykiatrivården.

Klicka på länken, läs mer och skriv gärna under uppropet, du också.

Länk ...  http://upprop.nu/HYXX

Senaste inlägg

Vänersborg försämrar service

2015-07-13 00:00 | 0 kommentarer

För några dagar sedan, i det varma sommarvädret, besökte representanter från Välfärdspartiet den fina kommunala badplatsen Gardesanna på Vänersnäs. Där var många badgäster och bilar på flera parkeringsplatser. Det fanns verkligen goda förutsättningar att trivas på stranden, om inte kommunen försämrat servicen.

När vi inte såg några soptunnor eller utetoaletter undrade vi vart dessa tagit vägen och frågade därför innehavarna av strandkiosken, makarna Norman. Vi fick till svar att det funnits fem soptunnor i området kring kiosken men att dessa hade kommunen flyttat till en vändplats ca 300 meter bort. Beträffande utetoaletterna, som enligt uppgift funnits ett stycke från kiosken i över 45 år, blev svaret att fyra toaletter och en toalett för funktionshindrade också flyttats till vändplatsen. Detta innebär att man måste ta sig ca 300 meter för ett toalettbesök, en lång sträcka för exempelvis en funktionshindrad person eller ett mindre barn. Om man går på vägen kan det även vara tät trafik.

I TTELA den 23 juni 2015 kan man läsa ”Servicen till de badande kommer att vara lika hög som förra året, enda skillnaden är att toaletterna har flyttats säger kommunens fastighetschef Gunnar Björklund”. Hans påstående att servicen inte försämrats stämmer inte. Att utetoaletter och soptunnor flyttats såg vi men servicen för badgästerna blir inte lika hög, den blir mycket sämre. Under tiden som vi talade med makarna Norman kom det, vid två olika tillfällen, mammor och bad om servetter till sina barn som snabbt behövde göra sina naturbehov. Det fick bli i den närliggande skogsdungen eftersom man inte hann att gå ca 300 meter. Vill Björklund att det ska vara så?

Som boende i Vänersborgs kommun skäms man. Detta är upprörande, hur kan kommunens personal behandla badgästerna på detta sätt. Det är inte konstigt att det blir både politiker- och tjänstemannaförakt när man beter sig så här. Hade Välfärdspartiet haft inflytande i frågan hade aldrig detta hänt. Vi tycker att Björklund ska ställa tillbaka soptunnorna och utetoaletterna som det var förut. Om man vill ha soptunnor och utetoaletter även vid vändplatsen får det bli på två ställen. Då kan vi tala om service.

Det kan noteras att under två dagar har nästan 300 personer skrivit på protestlistor mot kommunens agerande.

Anita Kamperin

Morgan Larsson

Publicerat i: Alla, 2015, Aktuellt, Vänersborg